Kalmar – din nästa evenemangs- och mötesstad.

Planerar du för ett evenemang eller ett större möte? Då har du hamnat helt rätt. Kalmar är en härlig evenemangstad och har också en nystartad Convention Bureau. De senaste åren har Kalmar haft en fantastisk utveckling som evenemangsstad. Här kan Kalmarbor och besökare uppleva allt från fartfyllda idrottsevenemang till konserter och sommarteater under bar himmel. Varje år genomförs också många lyckade möten och konferenser. Här möts deltagarna av ett gott värdskap så att nya kontakter kan knytas, kunskap kan spridas och idéer kan växa vidare.

 

Det finns många skäl att välja Kalmar. Här listar vi tre av dem.

Närhet I Kalmar är det gångavstånd mellan arenor, möteslokaler, hotell och restauranger. Du tar dig enkelt till staden med flyg, tåg, buss eller bil. Det finns också ett nära samarbete mellan olika aktörer som verkar på platsen. Det gör beslutsvägarna korta

Engagerad publik – Kalmars invånare är stolta över stadens evenemang och deltar gärna. Kalmar är också en populär destination med många besökare, inte minst under sommarmånaderna.

Bra bemötande – Tack vare en gemensam strategi och en erfaren evenemangs- och mötesorganisation kan vi snabbt hitta en lösning som passar just ditt evenemang eller möte. I Kalmar finns lösningar både för möten i stadsmiljö och i lantliga omgivningar. Självklart erbjuder staden också flera digitala lösningar för möten och evenemang.