Tack Åke!

Krusenstiernska teatern, Musik på Larmtorget, Kalmar Stadsfest, Kalmarsundsbadets brygga, Tjärhovspromenaden, den nya gästhamnen vid Slottsfjärden, Kalmar Rosenträdgård, jultomten på Västerport – och nu senast Nyårsglöd.

Listan med satsningar som Åke Andersson har varit med och förverkligat under sin tid som vd för Destination Kalmar kan göras hur lång som helst. Nu har han valt att lämna uppdraget för att tillbringa mer tid tillsammans med sin familj.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla våra samarbetspartners. Att ni lägger ”pengarna i mitten” har varit en stark bidragande orsak till Kalmars utveckling. Tillsammans har vi kunnat göra skillnad, ensam är inte stark. Jag vill också rikta ett stort tack till Kalmar kommun som satsar på våra idéer för att utveckla platsen, bland annat genom att utveckla Kalmars kustnära lägen, hälsar Åke.

– Ett stort tack även till vår styrelse som genom åren har sagt ja till våra satsningar, som till exempel de stora utställningarna på Kalmar Slott. Vårt mål är att skapa en attraktiv plats för i första hand oss som bor och verkar här, men naturligtvis också för att våra besökare ska tycka att Kalmar är en attraktiv plats att besöka. Stort, stort tack allihop, tillägger Åke.

Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till dig Åke, för allt du har gjort för Kalmar och för att vi har fått jobba med dig! Grattis till din familj som nu får se mer av dig!

På grund av pandemin får den formella avtackningen tyvärr vänta lite. Vi återkommer med mer information när pandemiläget ser bättre ut.